Toimintasuunnitelma

Kuusamon Pallo - Karhut Jalkapallo ry, Toimintasuunnitelma 2017 

1. Yleistä 

- Jalkapallojaoston junioritoimintaan osallistuvien lasten ja nuorten määrä on noin 120. Lisäksi lasten koko kesän kestävään lasten liikuntatapahtumaan ”Hippo-liigaan” osallistuu noin 120 lasta. 

- Toiminnassa on mukana junioreiden valmentajia ja ohjaajia noin 20 sekä huoltajia, joukkueenjohtajia ja tuomareita on yhteensä noin 25. 

- Edustusjoukkueella on kilpailutoimintaa ja pelaa piirisarjaa Oulun 5. divisioonassa. 

- Kesäajan ohjattua toimintaa junioreille järjestetään kesällä noin 20 tuntia viikossa ja talviaikaan (loka-huhtikuu) noin 15 tuntia viikossa. Vuositasolla ohjattua liikuntatoimintaa järjestetään noin 820 tuntia (pois lukien pelit ja turnaukset). 

2. Joukkueet 2017 

- Pojat ja tytöt 2009 – 2010 

- Pojat ja tytöt 2008 – 2 joukkuetta 

- Pojat ja tytöt 2007 – 2 joukkuetta 

- Pojat ja tytöt 2006 – 1 joukkue

- Pojat 2004 - 2005 

- Pojat 2003 

- Edustusjoukkue 

3. Harjoittelu / pelinohjaus ja muu liikuntatoiminta 

- Piirisarjaa pelaaville joukkueille harjoituksia järjestetään 2-4 kertaa viikossa

- Edustusjoukkue harjoittelee kilpailukaudella 3 kertaa viikossa 

- Hippofutis-liiga järjestetään 5-8-vuotiaille lapsille, mukana on noin 120 lasta. Lisäksi hippofutistapahtumien ohessa koulutetaan nuoria pelinohjaajia, joita osallistuu noin 15. 

4. Piirisarjapelit ja turnaukset 

- Piirisarjaa pelaavat joukkueet P09, P08, P07, P06, P05, P04 ja P03. Edustusjoukkue pelaa piirisarjaa Oulun 5. divisioonassa. 

- Seura huolehtii piirisarjapelien kotiotteluiden järjestämisestä ja tuomaritoiminnasta. Edustusjoukkueella ja sarjoissa P03, P04 ja P05 on yhteensä noin 40 peliä, joista puolet on kotipelejä. Muiden joukkueiden pelit järjestetään turnausmuotoisina ja joukkueilla on kesän aikana 4 -5 turnausta. 

- Kotiotteluissa panostetaan yleisön viihtyvyyteen ja urheilukentän kotipeleissä pyritään järjestämään yleisölle erilaisia palveluita ja ottelutapahtumia. 

5. Valmennus, pelaaja ja muu koulutus 

- Osallistutaan paikkakunnalla toteutettaviin lasten- ja nuorten liikunnan valmennus- ja koulutustapahtumiin 

- Pakan jalkapallojaosto on valittu Suomen Palloliiton ja Fortumin kehittämään Fortum Tutor – ohjelmaan. Jaoston tutorina toimii Pauli Miettinen ja hänen johdollaan jaoston eri joukkueiden valmentajille ja pelaajille järjestetään valmennuskoulutusta ja -ohjausta 

- Osallistutaan tuomarikoulutukseen ja hankitaan tarvittavat tuomarikortit niin, että voidaan käyttää jaoston omia tuomareita kotiotteluiden tuomitsemisessa. 

- Pelaajia tuetaan (leirimaksut, matkakorvaukset) heidän osallistuessaan Piirin järjestämille kyky- ja taitoleireille. 

- Johtokunta ja valmentajat tulevat määrittelemään FC Pakalle yhteisen pelaajapolun, jota käytetään kaikissa joukkueissa. 

- Seuran laatujärjestelmän päivitys tasolle 2 

6. Seurayhteistyö 

- Ystävyysotteluita järjestetään mm. Taivalkosken, Kemijärven, Pudasjärven ja Suomussalmen kanssa 

- Osallistutaan varainhankintaan muiden Kuusamon Pallokarhujen jaostojen kanssa (mm. Olutfestarit). 

7. Jalkapallon olosuhteitten parantaminen 

- Kuusamon jalkapallon olosuhteita pyritään parantamaan aktiivisella tiedotus-, neuvottelu- yms. toiminnalla mm. perustetun olosuhdetyöryhmän avulla. Lyhyen aikavälin tavoitteena on Hippofutiksen ja Liverpool leirin toiminnan kehittäminen ja pitkän aikavälin tavoitteena on uuden jalkapallohallin saaminen Kuusamoon. 

- Seuran laatuhankkeen eteenpäin vieminen 

FC PaKa, vuosikokous 08.11.2016