Kevään ensimmäinen turnaus

P9 joukkue vieraili Suomussalmella futsal-turnauksessa su 26.3. Matkaan lähdettiin 14 pelaajan ja runsaslukuisen huoltajajoukon voimin. Osallistuimme 07-08 syntyneiden sarjaan, vaikka suurin osa mukana olleista pelaajistamme oli 09 syntyneitä.

Pelaajat oli jaettu kahteen joukkueeseen, sinisiin ja valkoisiin. Tavoitteena oli käydä hakemassa pelituntumaa ja hyviä kokemuksia tulevaa kesää varten. Huomioitavaa on, että joukossa oli peräti viisi pelaajaa, jotka olivat mukana ensimmäistä kertaa.

Urakan aloittivat valkoiset. He ottivat hienon 3-1 voiton ensimmäisessä pelissään Kapa sinisestä. Toisessa pelissä isäntäväki SuPs osoittautui paremmaksi maalein 0-8. Sijoituspelissä valkoiset kohtasivat Kapa valkoisen, joka voitti karhut 2-11. Tuloksena turnauksen 4. sija. Valkoisissa pelasivat Tuukka, Leevi, Taneli, Nico, Samuel, Ville ja Eevert. Peluuttamisesta vastasivat Iikka ja Jami.

Siniset kohtasivat ensimmäisesä pelissään Kapa valkoisen. Tiukan pelin jälkeen päädyttiin tasatulokseen 1-1. Seuraavassa pelissa KajHa otti selkeän 1-11 voiton. Sijoituspelissä vastaan asettui Kapa sininen, joka vei voiton 4-0. Lopputuloksena turnauksen 6. sija. Joukkueessa pelasivat Joona, Niilo, Mila, Herman, Pauli, Joonatan ja Anni - Anne ja Mikko häärivät kentän laidalla.

Kaiken kaikkiaan Pikku-Karhujen peliä oli mukava katsoa. Yritystä ja liikettä riitti ja myös tiukkoja tilanteita. Ensikertalaiset pärjäsivat mainiosti muiden mukana. Jokaiselle pelaajalle kiitokset hienoista peleistä, reilusta pelaamisesta ja hyvästä joukkuehengestä. Ja kannustajathan meillä on aivan ylivoimaiset!