OUJK - FC PaKa 28.4.2024

28.04.2024

OUJK – FC PaKa 28.4.2024

Tänään edustus aloitti kautensa Oulussa OUJK:n vieraana. Kokoonpano koostui pääasiassa 2000-luvun syntyneistä nuorista ja avauksen kavereiden keski-ikäkin oli arviolta 18v.

Peli aloitettiinkin ennakkoluulottomasti ja pallonhallintaa saatiin ensimmäisten kymmenen minuutin aikana. Saatiin myös vasemmasta laidasta läpi murrettua Oliver, joka toimitti pallon maalille. Pallon lopulta kimmottua Johnille, hän toimitti pallon maaliin. Tämän jälkeen johtoasemaa saatiin pidettyä vajaa 20minuuttia. 1–1-lukemissa jatkettiin toiselle puoliajalle.

Toisella puoliajalla kyseenalaisen tilanteen jälkeen OUJK nousi 2-1 johtoon. Vastustajan jo hieman turhauduttua FC PaKan peliin, alkoi rikkeitä tulemaan vastustajilta. Tämä tarjosi tasoitusmahdollisuuden, jonka hyödynsi vapaapotkusta Jere Vähäkuopus sijoittaen vajaasta 20 metristä pallon maaliin. Lopussa vielä haettiin voittomaalia innokkaasti, mutta lopulta vastustaja vastahyökkäyksestä rankaisi ja päätti lukemat 3-2:een.

Kauden avaus sujui ison kentän harjoitteluun nähden hyvin (Ei siis ollenkaan) ja siellä on pelin kannalta hyvää paljon. Palasia aletaan sijoittelemaan kohdilleen ja suunnataan treenejä yhä enemmän kohti ulkokenttiä. Matka on nyt aloitettu ja tästä jo suunnataan seuraavaan peliin 11.5. Toivotaan, että kenttä kerkeää sulaa, jotta päästään mahdollisimman pian harjoittelemaan ja pelaamaan ihan futista.